Professionell hudvård för effektiva behandlingsresultat

Exklusiv hudvård för salonger

Dr.Belter® Cosmetic

THE RESULT LOVING BRAND

Bli återförsäljare 

Hos Hudologi AB får du en personlig bemötande och vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Vi erbjuder populära försäljningsprodukter och effektiva behandlingar som du kan använda i ditt yrke som professionell hudterapeut. Vi har förmånliga villkor, hög servicenivå samt regelbundna produktutbildningar och ett omfattande program med skräddarsydda behandlingsmanualer. När du är redo hjälper vi dig att komma igång.

Så fungerar vår webbshop!
Vi samarbetar endast med utbildade salonger och hudterapeuter. Som kund hos oss får du tillbaka av förtjänsten från vår webbshop. Vi har valt att inte erbjuda vårt varumärke hos de stora webbutikerna för att kunna behålla en hög servicenivå och personlig rådgivning till slutkonsumenten. Som återförsäljare blir du en del av shoppen och kan dra nytta av fördelarna det ger för din salongs utveckling.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer om hur det fungerar!

Elina Anttila

VD & Produktspecialist
Dr.Belter Cosmetic Sverige

070-746 46 21 / elina@hudologi.se

Dr Belter servicemedlem i SHR

Servicemedlem i SHR
– Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Dr.Belter Cosmetic – Avancerad NaTURKOSMETIK sedan 1979

Dr.Belter® Cosmetic är ett tyskt varumärke för naturlig hudvård med ett av de mest omfattande hudvårdsprogrammen i Sverige. Vi erbjuder 11 resultat­inriktade serier som är specialiserade på olika hudtillstånd och behandlingsområden, vilket ger optimal hudhälsa under hela livet. Vårt sortiment omfattar både produkter för hemmabruk och avancerade behandlingsprodukter för användning på salonger och kliniker.
Dr.Belter® Cosmetic

Över 40 år inom
resultatinriktad naturkosmetik

Vårt omfattande sortiment av avancerade och kraftfulla behandlingsprodukter ger dig som hudterapeut ett brett urval där allt från kemiska peelings, effektiva exfolieringar, hudspecifika massageprodukter, ampullprogram, multifunktionella serum och både kräm-, peeloff- och kollagenmasker ingår.

Kunskapsföretaget i naturkosmetikens framkant
Vi är ett familjeföretag som är beläget i staden Braunschweig i Tyskland – en stad känd för sin forskning – i hjärtat av delstaten Niedersachsen. Sedan starten för över 40 år sedan har vi vuxit och blivit ett erkänt och viktigt kompetenscenter inom den professionella kosmetikaindustrin. Idag är vi över 70 personer som arbetar hos oss med fokus på forskning, utveckling och tillverkning av högkvalitativa hudvårdsprodukter. All produktion sker under samma tak – från produktidé till färdig produkt.

Förutom vårt eget varumärke tillverkar vi även produkter åt många andra företag runt om i världen som söker vår expertis och erfarenhet inom naturkosmetik, forskning, mikrobiologi och produktframställning.

Forskning & utveckling

I alla avseenden ligger vårt fokus på att ta fram säkra produkter som gör det dom ska och ger förväntade resultaten. Med full kontroll genom hela ledet kan vi alltid garantera en optimerad och förstklassig produkt du kan vara nöjd med.

Kontroll under hela processen
Utveckling och biomedicinsk forskning sker på ett vetenskapligt sätt i våra egna laboratorier där ­produkterna också kvalitetssäkras, tillverkas och paketeras innan de slutligen skickas ut till våra försäljningsställen och användare.

Good Manufacturing Practice
Dr.Belter® följer GMP, Good Manufacturing Practice, vilket säker­ställer att de krav som ställs för framställning av kosme­tiska produkter uppfylls, genom ett strikt systematiskt arbete, som förhindrar eventuella felaktiga samman­blandningar eller förorening av ingredienser. GMP möjlig­gör också spårbarhet av råvarans ursprung, förpackningsmaterial och slutprodukt.

MODERN TYSK HUDVÅRD
MED KUNDNÖJDHET I FOKUS

Vi är stolta att erbjuda högkvalitativ, modern naturkosmetik som ligger i framkant när det gäller utveckling. Våra medarbetare besitter ledande kunskap och lång erfarenhet inom biokemi, formulering av recept och förståelse för vad vår hud behöver för att må bra. All denna expertis resulterar i slutprodukter som bär kvalitetsstämpeln “Made in Germany” – produkter som är maximalt effektiva och har tagits fram i samråd med dermatologer och användare.

Vi erbjuder genomtänkta och uppbyggande hudvårdsprodukter samt professionella behandlingskoncept till kliniker och hudterapeuter. Vi får dagligen positiv feedback från nöjda användare som upptäcker det vi själva kallar “professionell hudvård på riktigt”.

Uppbyggande hudvård
grundat på bioteknologi

I en produkt från Dr.Belter® hittar du hudvård som är baserad på innovativa aktiva ämnen och biologiska extrakt som kommer från naturens rika djurliv. Innehållet består av högeffektiva ingredienser såsom örter, växtoljor, marina extrakt, vitaminer och skyddande antioxidanter. Dessa ingredienser samarbetar med olika patenterade komplex och sammansättningar för att ge optimala resultat.

Vi har noggrant valt ut innehållet för att det ska interagera med din huds egna system. Det skyddar, återfuktar och ger näring till din hud så att den kan byggas upp och fungera normalt.

Kvalitet & innehåll

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION
08-776 00 33

TOP
VARUKORG 0
SENAST VISADE 0