Dr.Belter® Cosmetic

THE NATURE LOVING BRAND

Professionell hudvård sedan 1979

BelCos Cosmetic GmbH med varumärket Dr.Belter® är verksamt inom resultat­inriktad naturkosmetik sedan 1979. Vi är ett professionellt hudvårdsmärke med 13 serier för alla hudprofiler och för olika hudtillstånd. Silikon, paraben och mineraloljefria produkter som grundar sig på traditionellt använda örter och medicinalväxter från världens alla hörn.

Vi har våra tidiga rötter i tysk naturkosmetik och en Dr.Belter®-produkt är 95-100 % baserad på naturligt innehåll med speciellt utvalda växtoljor och effektiva extrakt som, tillsammans med avancerade aktiva ämnen och komplex, anpassats till att optimera resultatet av din hudvårdssrutin.

Det som gör våra produkter unika, förutom vår kärlek till naturliga och rena ingredienser, är att vi tillsätter högeffektiva och ofta patenterade och mer aktiva ingredienser till våra recept. Ingredienser med väl dokumenterade effekter som gör att vi kan skapa ännu bättre produkter för användaren.

Dr.Belter® Cosmetic

Över 40 år inom avancerad naturkosmetik

Vi är ett familjeföretag beläget i den tyska staden Braunschweig – forskningsstaden – beläget i hjärtat av förbundslandet Niedersachsen. Vi har sedan starten och med över 40 års framgångsrik erfarenhet vuxit till att bli ett erkänt och viktigt kompetenscenter inom den professionella kosmetikaindustrin. Idag arbetar över 70 personer hos oss med fokus på research, utveckling och tillverkning av högkvalitativa hudvårdsprodukter och där all framställning sker under ett och samma tak – från en ny idé om en produkt och hela vägen fram till slutprodukten.

Utöver vårt egna varumärke tillverkar vi även produkter till många andra företag runt om i världen som vänder sig till oss för vår ”Know-how” och erfarenhet inom forskning, mikrobiologi och produktframställning. Portföljen för andra märken som BelCos producerar sträcker sig från enkla och prisvärda naturprodukter till lyxprodukter i den högre prisklassen.

Dr.Belter® finns idag i 37 länder och säljs av utbildad personal och auktoriserade hudspecialister på kliniker och salonger där du kan få professionell rådgivning.

Forskning och utveckling

Utveckling och biomedicinsk forskning sker på ett vetenskapligt sätt i våra egna laboratorier där ­produkterna också kvalitetssäkras, tillverkas och paketeras, innan de till sist skickas ut till våra försäljningsställen och användare.

Dr.Belter® följer GMP, Good Manufacturing Practice, vilket säker­ställer att de krav som ställs för framställning av kosme­tiska produkter uppfylls, genom ett strikt systematiskt arbete, som förhindrar eventuella felaktiga samman­blandningar eller förorening av ingredienser. GMP möjlig­gör också spårbarhet av råvarans ursprung, förpackningsmaterial och slutprodukt.

Med full kontroll genom hela ledet kan vi alltid garantera en optimerad och förstklassig produkt du kan vara nöjd med.

I alla avseenden ligger vårt högsta fokus på att jobba för kvalitet, din integritet och högsta säkerhet.

KVALITET OCH KUNDNÖJDHET I FOKUS

Vi representerar hög kvalitet med produkter i utvecklingens framkant, blandat med en stor portion kärlek till naturen och har som strävan att alltid och med råge leva upp till stämpel ”Made in Germany” – i alla avseenden. Det gör vi genom en ständig och personlig dialog med olika hudläkare, läkemedelsproducenter och dig som användare av våra produkter.

Vårt mål är att förse kliniker och hudterapeuter världen över med professionella, moderna och effektiva behandlingskoncept och produkter som ger synliga resultat och som tolereras väl av huden. Vår kunskap om huden och ett komplett utbud av behandlingsprodukter gör att du alltid kan hitta den perfekta kombinationen eller en specifik produkt för just dina behov.

Som användare och för dig som älskar bra hudvård är vårt mål att du alltid ska tänka på oss med ett nöjt leende på läpparna. I alla avseenden ligger vårt högsta fokus på att jobba för kvalitet, din integritet och högsta säkerhet.

Nature love • Active skincare • Made in Germany • Nature love • Active skincare • Made in Germany •

Grundat på innovativ bioteknologi

I en Dr.Belter®-produkt hittar du hudvård baserad på innovativa verksamma ämnen och biologiska extrakt hämtade från naturens rika fauna. Innehållet är högpotenta och aktiva ingredienser som örter, växtoljor, marina extrakt, vitaminer och skyddande antioxidanter som samverkar med olika patenterade komplex och sammansättningar för att ge optimala resultat.

Noga utvalt innehåll som interagerar med hudens egna system genom att skydda, återfukta och ge näring till din hud så att den kan fungera normalt.

Kvalitet och innehåll

Sonia Belter-Helal

CEO, Dr.Belter® Cosmetic

Läs vidare om våra

HISTORISKA MILSTOLPAR

Logga in
Återställ lösenord

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

TOP

VARUKORG 0

SENAST VISADE 0