PRODUKTKUNSKAP, INSPIRATION OCH BEHANDLINGAR

UTBILDNING & KURS

Vi erbjuder inspirerande kurser för våra återförsäljare i våra lokaler i Tyresö, strax utanför Stockholm, eller på plats hos er ute i landet vid minst 3-5 st deltagare.

Under våra grundkurser får du en översikt av hela märket för att kunna börja arbeta med produkterna. Kursen är ett smidigt sätt att lära känna Dr.Belter där vi även kan hjälpa dig att hitta rätt produktupplägg anpassat för just dig och din salong.

När du är klar med grundkursen och börjat arbeta med produkterna är du redo för en fördjupande fortsättningskurs där vi dyker ner i specifika serier och fokuserar närmre på olika behandlingskoncept.

Elina Anttila

Hudologi AB / Dr.Belter® SVERIGE

Utbildningar och kurser hos Dr Belter

Datum 2024

Vi fyller kontinuerligt på med nya datum och om inget datum passar dig just nu så kan du alltid kontakta oss och anmäla ditt intresse, så meddelar vi dig när ett nytt datum dyker upp.  

GRUNDUTBILDNING / DEL 1

22 APRIL — STOCKHOLM
Heldag 09.15–17.30

Välkommen på grundkurs för blivande och nya återförsäljare. Vi går igenom hela märket, samtliga serier och filosofin från början till slut, klämmer och känner på alla produkter och avslutar dagen med en demobehandling. Kursen ger en bra översikt för att du ska kunna börja jobba med produkterna och du lär dig vilka serier som passar på din salong. Vi bjuder på fika och lunch.

FORTSÄTTNINGSKURS / DEL 2

DATUM INTE BESTÄMT
Heldag 09.15–17.30

Varmt välkommen på en heldags fördjupning i märket Dr.Belter. Vi lär oss mer om specifika serier och nyheter, utbyter erfarenheter och går igenom hur olika behandlingar utförs så att du kan erbjuda dina kunder dessa på din salong. Kursen är för dig som redan börjat arbeta med Dr.Belter. Vi bjuder på fika och lunch.

KONTAKTA OSS FÖR DIN KURSANMÄLAN

TOP

VARUKORG 0

SENAST VISADE 0