Dr.Belter®
GreenTec
Concept

Organic Meets Medical Beauty

Hållbarhet och kvalitet
med GreenTec Concept

Dr.Belter® Cosmetics alldeles eget koncept GreenTec Concept® tog fart redan under 2013 och gjorde Dr.Belter® till en av de allra första hudvårdsmärkena att ta fram produkter som kombinerar ekologiska råvaror med avancerade ingredienser. Inte antingen eller, utan som en helhet där det ena inte utesluter det andra. Det bästa av två världar.

Dr.Belter® GreenTec Concept står för den metod vi använder som inriktning när det gäller utveckling och produktion av Dr.Belter® samtliga serier. Konceptet står för vetenskaplig hängivenhet och kärlek till naturen som grund.

Logo Dr Belter GreenTec Concept

Viktiga hörnstenar i framtidens produktutveckling

En vision om världens bästa hudvårdEn

GreenTec Concept® innebär att vi implementerar idéer och ideal som är typiska för ekologisk hudvård, såsom användning av ingredienser från certifierade ekologiska odlingar och att vi helt undviker ingredienser av animaliskt ursprung, miljöbelastande mikroplaster eller regnskogsförstörande palmolja.

Vi kombinerar det på ett helt unikt sätt med mycket innovativa, delvis patenterade högteknologiska aktiva ingredienser som är typiska för medicinska hudvårdsformler. På det viset kombinerar vi omtanken om miljön med maximal effektivitet och synliga resultat.

Resultatet är hållbara, naturliga produkter med högpresterande egenskaper och tydliga effekter.

Användaren vill ha tydliga resultat, samtidigt blir vi mer och mer medvetna om miljön och vill ha hållbara, naturliga produkter. Det är här framtiden – effektfulla resultatinriktade produkter med en miljövänlig inriktning.

Vi kombinerar det naturliga och rena på ett helt unikt sätt med mycket innovativa, delvis patenterade högteknologiska aktiva ingredienser som är typiska för medicinska hudvårdsformler. På det viset kombinerar vi omtanken om miljön med maximal effektivitet och synliga resultat.

Dr.Belter® Cosmetic

Med fokus på hudkompatibilitet
och hållbarhet

Läs vidare om våra

HISTORISKA MILSTOLPAR

TOP
VARUKORG 0
SENAST VISADE 0