Natural organic extraction and green herbal leaves, Flower aroma essence solution in laboratory.

TA DEL AV VÅRT NYHETSBREV!

För dig som älskar naturlig hudvård.

Anmäl dig redan idag för härliga erbjudanden, inspiration och nyheter.
Du får 10% välkomstrabatt på ditt första köp.

SHOPPEN

KUNDTJÄNST

Måndag-fredag 9-17
Telefon: 08-776 00 33
Mejl: hej@belter.se

Intresserad av att prova något? Tveka aldrig att kontakta oss för ett varuprov!

ÅTERFÖRSÄLJARE

Vill du kanske jobba med Dr.Belter Cosmetic på salongen?

Vi erbjuder salonger ett tyskt premiummärke inom avancerad naturkosmetik till bra villkor och med hög servicegrad. Kontakta oss så pratar vi vidare när du är redo!

På Dr.Belter Cosmetic brinner vi för hudvård lika mycket som vi älskar för att leverera kundservice i absolut toppklass. Så oavsett om du funderar på hur du ska få bukt med den där brännande solsvedan, behöver fixa snabbt glow till bröllopet på lördag, vilken rengöring som passar din hud bäst eller vart sjutton din beställning tagit vägen, så finns vi alltid här för dig.
Sitt inte och fundera utan hör av dig bums!

Alltid fri frakt över 599:-

Vid ordervärde över 599 kronor bjuder vi alltid på ett gratis fraktalternativ med PostNord varubrev. Vi ordervärde under 599:- har vi en fast kostnad på 39:- med PostNord Varubrev eller 65:- med DHL till valfritt utlämningsställe..

Snabba leveranser inom 1-3 dagar​

Allt som oftast packas och skickas din beställning samma dag som du gör din beställning. Order inkomna innan 12.00 på en vardag lämnar normalt vårt lager samma dag. Under storhelger, semestertider och röda dagar kan hanteringstiden förlängas med någon dag.

Betala enkelt med KLARNA

Vi använder Klarna för betallösningar vilket gör det enkelt, säkert och smidigt för dig som kund. Välj själv om du vill betala direkt, mot 30-dagars faktura eller som avbetalning.

TOP

VARUKORG 0

SENAST VISADE 0