Advanced »SUN« – Solskydd och aftersun för ansikte och kropp

Solskydd Dr Belter aftersun och solskyddprodukter SPF
FOKUS

Skyddande, återfuktande, vårdande. Med cellskyddsämnet Ectoin®, reflekterande titandioxid och bredspektrum UV-filter.

PASSAR

Vuxna och kan även rekommenderas på barn och för den känsliga huden.

»Effective sun care for sensitive skin«

INNEHÅLL

  • Nyckelingredienser som UVA- och UVB-filtersystem, titandioxid, Ectoin® (patenterat cell­skyddsämne), vitamin E och bivax.
  • Avancerad bioteknologisk hudvård med 95-100% naturliga ingredienser.
  • Produkter utan parabener, PEG*, mineralolja, silikoner, palmolja, färgämnen eller mikroplaster.
* Finns i After Sun Advanced Body Treatment.

Cellskyddande Ectoin®

Cellskyddsingrediensen Ectoin® finns i alla våra solprodukter

I våra solskydd hittar du det den pantenterade cellskyddsämnet Ectoin® som är en revolutionerande hudvårdsingrediens som skyddar och understödjer stabilisering av hudens celler. Den mänskliga huden utsätts för många miljörisker. Intakta hudceller kan stå emot de flesta av dessa risker med hjälp av särskilda cellreparationsmekanismer. Om naturlig reparation inte längre än möjlig kan aktiva ämnen som främjar reparationen vara av intresse. En av de mest kända stresskyddsmolekylerna är Ectoin®. Ectoin® kan stabilisera cellmembran och skydda biomolekyler.

Ectoin® upptäcktes i öknen och de salta sjöarna i Egypten och är ett naturligt ämne som skyddar mikroorganismer från de skadliga effekterna av UVB- och UVA-strålning, torrhet och extrema temperaturer. På samma sätt som Ectoin® på ett naturligt sätt hjälper dessa organismer att överleva under några av världens tuffaste förhållanden, främjar Ectoin® hudens inbyggda skyddssystem och skyddar hudcellerna från miljöorsakad stress.

Ingrediensen främjar inte bara hudens reparationsmekanism för att minska skador från UV-strålning, det skyndar även på hudens skyddssystem och skyddar hudcellerna mot stress 2–3 gånger snabbare än normalt. Cellskyddet hjälper även på ett tillförlitligt sätt till att förebygga förtida solåldrande.

Genom att binda vattenmolekyler och bilda närande fuktskal runt hudcellerna beväpnar Ectoin® din hud mot solstrålning och förebygger torrhet, så att din hud blir mjukare, smidigare och återfuktad.

Läs mer om Ection®

TOP

VARUKORG 0

SENAST VISADE 0