MAN – Hud- och kroppsvård framtagen för män

Effektiv, professionell hudvård för män Dr Belter MAN
Serien Dr.Belter® MAN är en hudvårdsserie som utformad för att passa mannens behov och den manliga hudens fysiologiska förutsättningar och de påfrestningar som männens hud utsätts för under ett liv. Produkterna fokuserar på att återfukta och motverka effekterna av regelbunden rakning, miljöorsakad stress och så klart den naturliga åldrandeprocessen som inte heller männen klarar sig undan.Män och kvinnor har båda behov av att återfukta huden regelbundet och för män som rakar sig ofta är det faktiskt ännu viktigare. Med rakhyveln försvinner – förutom ansiktsbehåringen – även viktiga skyddande fetter från huden. Efter rakning är det därför extra viktigt att fylla på med fukt, fukt, fukt.Beredningarna i serien består av sammansättningar som tar hänsyn till de särskilda behoven och egenskaperna hos krävande manlig hud. Produkterna förebygger rynkor och förser huden med fukt och effektiva aktiva ämnen som lindrande komplex, lindblomsextrakt, Questice® Liquide, koenzym Q10, Uv-filter, vitaminer och antioxidanter. I krämerna hittar du också guarana­extrakt som har en stimulerande effekt på blodcirkulationen och som aktiverar ämnesomsättningen vilket ger huden ny energi. Produkterna har en frisk, fräsch och maskulin doft.
FOKUS

Återfuktad hud, extra omvårdnad, förnyad spänst, lyster, antiirritation, cirkulation och energi.

PASSAR

Manlig hud, krävande, torr, irriterad och känslig hud. Hud som utsätts för yttre påfrestningar som till exempel rakning eller miljöorsakade påfrestningar.

»Specific bioactive care for male skin«

INNEHÅLL

  • Nyckelingredienser som bambuextrakt, hyaluronsyra, DLS-bas, guarana, QuestIce® Liquide, koenzym Q10, lugnande komplex, lindblomsextrakt och svartvinbärsknoppextrakt.
  • Avancerad bioteknologisk hudvård med 95-100% naturliga ingredienser.
  • Produkter utan parabener, PEG*, mineralolja, silikoner, palmolja eller mikroplaster.
* Finns i Dynamic Hair & Body Shampoo.
TOP

VARUKORG 0

SENAST VISADE 0