BioClassica – Balans och silkeslen hud med innovativa aktiva ämnen och ekologiska råvaror

Dr Belter BioClassica balanserande hudvård

I serien BioClassica hittar du hudvårdsprodukter för daglig användning hela livet. Serien BioClassica är en preventiv och resultatinriktad, ekologiskt baserad hudvårdslinje för den medvetne användaren med högt ställda krav på effektivitet och synliga resultat. Basen består av det veganska silkesproteinet och naturliga ingredienser som i kombination med avancerade fuktkomplex, marina extrakt, antioxidanter och vitaminer bygger upp och lämnar en balanserat frisk och silkeslen hud.

Seriens produkter bygger på innovativa sammansättningar utvecklade i Dr.Belters egna forskningslaboratorier. Produkter som kombinerar effektiva aktiva ingredienser med råvaror från kontrollerade ekologiska odlingar och rättvisemärkta ingredienser när detta finns tillgängligt.

Tidiga ålderstecken som fina linjer och minskad elasticitet kräver specifika hudvårdsprodukter med rikligt innehåll av aktiva ingredienser. BioClassica stödjer genomgående de fysiologiska processer som förhindrar för tidigt hudåldrande. Innehållet av ekologiska oljor, fuktgivande ämnen och biomimetiska ämnen understödjer hudens egna funktioner vilket stärker hudens motståndskraft och bidrar till en balanserad hudhälsa.

Serien har 12 olika produkter med hudvårdande ingredienser som silke, vitaminer, antioxidanter, traditionella växtextrakt, marina komplex och innovativa patenterade aktiva ämnen som NMF-hydrokomplex, DLS-bas, mikrosfärer och ett matrixbildande Glucolift-komplex. Sammansättningar framtagna för att ge ett spektrum av positiva effekter för alla hudtyper och åldrar.

FOKUS

Balanserande, återfuktande och utjämnande. Förebygger hudens åldrande och föryngrar åldrad hud.

PASSAR

Alla hudtyper. Från mycket torr och känslig hud till blandhud med orenheter.

»Innovative, promedical & effective«

INNEHÅLL

  • Nyckelingredienser som biomimetisk DLS, Glucolift-komplex, baobab-hibiskuskomplex, hyaluronsyra, vitaminer, Q10, marina extrakt och veganskt silkesprotein.
  • Avancerad bioteknologisk hudvård med 95-100% naturliga ingredienser och ekologiska råvaror.
  • 100% vegansk formula*.
  • Produkter utan parabener, PEG, mineralolja, silikoner, färgämnen, palmolja eller mikroplaster.
* Kan innehålla mjölkpeptider eller bivax. Vi gillar bivax för dess fantastiska egenskaper, samtidigt som vi stöttar biodlarnas arbete som håller pollineringen i gång.
TOP

VARUKORG 0

SENAST VISADE 0