Ocula® – Extra vård och omsorg för huden runt ögonen

Dr Belter Ocula hudvänliga och vårdande ögonprodukter

Serien Ocula®, för den känsliga huden kring ögonen,  ger en bra balans mellan hudidentiska ingredienser och höginnovativa aktiva ämnen som är effektiva utan att irritera. Området kring ögonen är extra utsatt av våra ansiktsuttryck och i behov av lämplig, specifik och extra skonsam vård. Ocula® passar alla åldrar – förebyggande proaktiv hudvård är bättre än behandling.

Serien Ocula® innehåller stor andel hudidentiska ingredienser i kombination med aktiva ämnen, som har en avslappnande, lindrande och återfuktande effekt. Produkterna minskar effektivt torrhet och rynkor, minskar risken för mörka ringar och svullnad samtidigt som de förebygger förtida åldrande av vävnaden.

Tillsammans med huden på halsen och händerna är huden kring ögonen det område där vi tidigast ser ålderstecken. Kråksparkar, pigmentfläckar, mörka ringar, djupare fåror och glada skrattrynkor är alla uttryck för hur vi har levt och vad vi har för gener. Vi vill inte sträva efter att förändra ett uttryck men ändå förbättra en vaken blick och förebygga ålderstecken vilket får oss att se piggare och mer utvilade ut.

Den tunna huden runt ögonen
Huden kring ögonen är den tunnaste huden på våra kropp, bara 0,5 mm tjock, vilket motsvarar ungefär ett äggskals tjocklek. Huden här är runt fyra gånger så tunn som vår övriga hud. Det är ett av skälen till att hudens normala åldrandeprocess påverkas tidigare runt ögonen. Bristen på talgkörtlar i huden i ögonområdet gör att huden lättare blir torr och fuktfattig och därför behöver extra vård. Samtidigt är huden kring ögonen ofta känsligare än övrig hud i ansiktet. Kring ögonen har vi också en rund muskel som ständigt arbetar för att vi ska kunna uttrycka olika sinnesstämningar och blinka. Muskelrörelser som är en starkt bidragande orsak till att ögonområdet tidigare visar ålderstecken. Därför behöver huden kring ögonen extra omsorg med anpassade produkter.

FOKUS

Känslig hud kring ögonen. Återfuktande, antiirriterande, uppstramande och uppbyggande.

PASSAR

Vid för mörka ringar under ögonen, svullnad, torrhet, irritation och rynkor.

»Your fascinating bright eye«

INNEHÅLL

  • Nyckelingredienser som allantoin, DLS-bas, Eyeseryl® Peptide, vitamin E och ögontröstextrakt
  • Avancerad bioteknologisk hudvård med 95-100% naturliga ingredienser.
  • Produkter utan parabener, PEG*, mineralolja, silikoner, palmolja eller mikroplaster.
* Finns i padsen i produkten Quick-lift Eye Contour Collagen-patch Mask samt i padsen i produkten Cv-eye Contor Gel Mask för salongsbruk.
TOP

VARUKORG 0

SENAST VISADE 0