Samtea® medi-feet – Fotvård med medicinskt inriktade formuleringar

Professionell fotvård - Dr Belter Samtea medi-feet

Omfattande fotvårdsprogram för salong eller för ett härligt fotspa hemma. Kombineras med fördel med skrubb ur kroppsserien Samtea® Body och nagelprodukter ur Intensa® Hand & nail. Fotserien består av fyra olika krämer och balmer, två mousser med olika inriktning, en intensivvårdande kräm samt en spraydeo. Samtliga fyra balmer och de två mousserna innehåller stärkande och doftavvisande trollhassel, mjukgörande och läkande allantoin, återuppbyggande pantenol och det patenterade Legatif® som har antiinflammatoriska och kärlstärkande egenskaper. Utvalda ämnen därutöver ger varje balm och mousse sin egen specifika inriktning. Sensitive Silver Foot Balm och Diabetic Plus Foot Care Mousse är speciellt anpassade för extra känsliga fötter.

Fotkrämen med antiinflammatorisk kamferolja och salicylsyra är till för partiell applicering och motverkar effektivt förhårdnader. Fotdeon i sprayform har en behagligt kylande effekt och antibakteriella egenskaper med skägglav och citronolja. Härliga, friska dofter av aromatiska eteriska oljor stimulerar alla sinnen vid applicering.

FOKUS

Fot och fotvård. Antiinflammatorisk, keratolytisk och kärlstärkande.

PASSAR

Välgörande på alla fötter. Vid förhårdnader, känsliga fötter eller odör och fotsvett.

»Professional foot care solutions«

INNEHÅLL

  • Nyckelingredienser som eteriska oljor, Legactif®, mikrosilver, urea, hyaluronsyra, salicylsyra, pantenol och trollhassel, tigergräs och röd vinbladsextrakt.
  • Avancerad bioteknologisk hudvård med 95-100% naturliga ingredienser och ekologiska råvaror.
  • 100% vegansk formula*.
  • Helt utan parabener, PEG**, mineralolja, silikoner, palmolja och mikroplaster.
* Lanolin (ullfett) används i produkterna Chlorophyll Active Foot Balm och Callus ­Reducing Foot Balm.
** Finns i Medi-Feet Orange & Eucalyptus Foot Bath Concentrat för salongsbruk.
TOP

VARUKORG 0

SENAST VISADE 0