Intensa®-med – Ultrakänslighet, fruktsyraprogram och hyaluronsyrapreparat

Dermatologisk hudvård, hyaluronsyra och fruktsyraprodukter

Serien »Intensa®«-med samlar, som namnet antyder, produkter med formuleringar som behandlar huden på en medicinliknande nivå. Produkter särskilt utvecklade för den hyperkänslig huden och som balanserar och förbättrar den allra känsligaste hudens kondition. Här ingår också vårt fruktsyraprogram med kemisk peeling med naturligt exfolierande fruktsyror med olika styrkor samt tre stycken hyaluronsyrakoncentrat för apparaturanvändning med olika inriktningar (endast för salong).

FOKUS

Känslig och överkänslig hud. Kemisk peeling. Hyaluronsyrapreparat.

PASSAR

Se respektive produkt.

»Ultra sensitive skin and advanced dermal renewal«

INNEHÅLL

  • Avancerad bioteknologisk hudvård med 95-100% naturliga ingredienser.
  • 100 % veganskt.
  • Produkter utan parabener, PEG, mineralolja, silikoner, färgämnen, palmolja eller mikroplaster.

[Ultra-Sensitive]

För den allra känsligaste huden

Hyperkänslig eller ultrakänslig hud är ett resultat av obalans i hudens funktion. På grund av ett försvagat immunsystem visar huden lätt symptom på irritation, rodnad/erytem och klåda. Hyperkänslig hud kan ha många olika orsaker: stress, miljöfaktorer, sjukdomar eller otillräcklig eller opassande hudvård som alla kan trigga överreaktioner på huden. Vidare kan tillfälliga omständigheter, som till exempel onkologisk behandling, en operation eller särskilt intensiva kosmetiska behandlingar göra huden mer sårbar och känslig. Dr.Belters produkter för känslig hud (se även den rosa serien Sensi-bel) är speciellt utvecklade för att lindra och förbättra den känsliga hudens kondition.

Produkter utformade för att:
• Återuppbygga och stärka hudens skyddande lipidbarriär.
• Maximera hudens fuktnivå.
• Lugna irritation och rodnad.
• Förebygga för tidigt åldrande hud.
• Produkterna är effektiva eftersom den patenterade biomimetiska (hudidentiska) basen gör dem mycket lättillgängliga för huden.
• De har låga nivåer eller inga parfymer och färgämnen.
• Utvalda växtextrakt lugnar och stärker huden.
• Fritt från konserveringsmedel i enlighet med EU’s direktiv för den här kategorin av kosmetiska produkter.

[Derm-A-ReNew]

Hudföryngring med kemisk peeling med fruktsyror

Kemisk peeling med AHA fruktsyror är en välbeprövad, naturlig och effektiv metod att framgångsrikt behandla problematisk och solskadad hud. Syrorna exfolierar bort döda hudceller och påskyndar cellomsättningen. Regelbundna fruktsyrabehandlingar leder till en aktivering av celldelningen i tillväxtlagret i huden och därmed till en förnyelse av hudlagren. Det ger huden ny spänst och lyster. Fruktsyrabehandling stimulerar huden att öka hastigheten på regenereringscykeln så att den motsvarar en ung huds självförnyande förmåga; ca 28 dagar. En av de viktigaste effekterna är avlägsning av korneocyter (döda hudceller), vilket bidrar till en märkbart förfinad hudprofil.

Hud som med fördel kan behandlas med fruktsyror:
• Hud med stora porer och platta ärr.
• Hud som har åldrats i förtid.
• Hud som lider av akne och pormaskar.
• Solskadad, missfärgad hud och pigmentfläckar.

Eftersom man exfolierar, skalar av, det allra översta lagret av huden vid en AHA-kur bör man vara försiktig i solen efter en peeling och under en pågående fruktsyrakur. Använd alltid ett starkt UV-skydd efter en kemisk peeling.

[DermoTec Hyaluronic]

Hyaluronsyraprodukter för apparaturbehandlingar på salong

DermoTec Concentrates är ett avancerat hudvårdskoncept av medicinsk karaktär för tekniska behandlingar på salong och klinik. Förstärkta hyaluronsyrakoncentrat med 3 olika inriktningar för användning vid behandlingar med microneedling, microderma­brasion, ultraljudsbehandling, radiofrekvens­behandling och galvanisk behandling.

Produkterna finns endast tillgängliga för våra inloggade återförsäljare och för användning på salong och klinik. Är du en diplomerad hudterapeut och driver en salong är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Logga in
Återställ lösenord

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

TOP

VARUKORG 0

SENAST VISADE 0