Samtea® Body – Holistisk vård för kropp och sinne

Sköna och återfuktande kroppsprodukter från tyska Dr.Belter Cosmetic

I vår kroppsserie Samtea® Body hittar du sensuella och silkeslena kroppsprodukter för daglig användning och produkter för behandlingar av problemområden och celluliter. För Dr.Belter® innebär ett holistiskt synsätt att vi både ser till människans alla aspekter och att vi kombinerar vetenskapligt framarbetade sammansättningar med ett sinnligt välbefinnande för att skapa en helhet.

Dr.Belter® hämtar inspiration från naturens mångfald och använder marina extrakt, silkespulver, aromatiska oljor, frukt- och växtextrakt, örter och bioteknologiska aktiva ämnen som tillsammans ger ett riktigt bra resultat för användning i både professionellt bruk och för hemmabruk. Skäm bort både kropp och själ, låt de positiva energierna flöda, minska stressen med en stunds välbefinnande med väldoftande duscholja, en mjukgörande kroppskrubb och med vår silkeslena kroppslotion.

FOKUS

Daglig kroppsvård samt specifika problem som till exempel celluliter och hud med förlorad elasticitet.

PASSAR

Alla användare.

»Time for body & balance«

INNEHÅLL

  • Nyckelingredienser som algextrakt, vitaminer, allantoin, aloe vera, bisabolol och silkesprotein.
  • Produkter rika på närande oljor från avokado, gurkört, jojoba, mandel, kameliafrö, morot, passionsfrukt, risgrodd, sesamfrö och makadamianöt.
  • Avancerad bioteknologisk hudvård med 95-100% naturliga ingredienser.
  • Produkter utan parabener, mineralolja, silikoner, palmolja eller mikroplaster.

[Wellness]

Återfuktande produkter för vård och välbefinnande

Ljuvligt doftande salt- och sockerskrubb, peelingvante, silkeslen body lotion, lotusdoftande duschgel och närande kropps- eller duscholja. Produkter som gör huden len och återfuktad med en bred variation av näringsrika oljor, silke och vitaminer och samtidigt bidrar med en upplevelse för sinnet. Både för hemmabruk och för salong.

[Contouring]

Problemområden med celluliter och behov av cirkulation

För att behandla problemområden på kroppen finns konturerande produkter som verkar detoxifierande och som innehåller ingredienser som verkar aktiverande och ökar blodcirkulationen, som till exempel koffein, stickmyrten och guarana. Kärlstärkande ginkgo biloba, vitaminkomplex, arnika och energigivande ginseng och Q10 är också ämnen som bidrar till den positiva effekten. Tänk på att huden kan bli varm och röd när cirkulationen stimuleras.

[Massage]

Program med produkter för massage på salong

Omfattande program med produkter både för wellnessmassage och problemområden. Massageolja och massagemjölk berikas med essencer och eteriska oljor för specifik inriktning på behandlingen och föregås gärna med skrubbvante eller salt- och sockerskrubb för exfoliering. Lava Shell värmesnäcka för massage sparar händer och leder och bidrar med värme som gynnar både cirkulation och välbefinnande. Enkel att rengöra och blir varm utan apparatur, används med fördel ihop med aktiverande massagekoncentrat med ämnen som ökar blodcirkulationen, som stickmyrten och koffein. Som avslut används Guarana peel-off kroppsmask eller krämmasker från serien Intensa® Masker. Hela upplägget för kroppsbehandling på salong är framtaget för att klara sig utan vatten/dusch.
TOP

VARUKORG 0

SENAST VISADE 0