Sensi-bel – vid känslig hud, couperose och rosacea, för hud i behov av extra ömhet

Dr Belter Sensi-bel känslig hud och couperosis

Serien Sensi-bel är särskilt utvecklad för att ta hand om extra känslig hud och vid en rubbad hudbarriär. Samt för användning vid couperose och rosacea, sköra kapillärer, telangiektasier och erytem, för att förebygga och hämma utvecklingen av dessa tillstånd. Traditionella medicinalväxtextrakt som lakritsrot, hästkastanj och troxerutin i kombination med patenterade bioteknologiska ingredienser och antioxidanter stärker, återfuktar, balanserar och bromsar hudens åldrande vid dessa hudtillstånd.

Serien är uppdelad i två delar där »Sensi-bel« Delicate-linjen är helt fri från doft- och färgämnen och passar känslig och reaktiv hud med stor andel hudliknande ämnen, medan Couperosis-linjen verkar stabiliserande för hud med ytliga, sköra blodkärl och couperose och rosacea.

FOKUS

Lugnande, antiirriterande, balanserande, reparerande och skyddande.

PASSAR

Känslig och hyperkänslig hud, samt hud med telangiektasier och sköra kapillärer, couperose och rosacea.

»Pure promedical care for sensitive skin«

INNEHÅLL

  • Nyckelingredienser som DLS-bas, retinol, hästkastanj, lakritsrotextrakt, troxerutin och resveratrol.
  • Avancerad bioteknologisk hudvård med 95-100% naturliga ingredienser.
  • Produkter utan parabener, PEG, mineralolja, silikoner, palmolja eller mikroplaster.
  • Linje »Sensi-bel« Delicate är helt utan doft- och färgämnen.

[Delicate]

Känslig och överkänslig hud

Överkänslig hud är ett resultat av obalans i hudens funktion. Det kan bero på många olika saker. Stress, fysisk och psykisk spänning, miljöfaktorer, bristfällig kost och otillräcklig hudvård är alla exempel på saker som kan få huden, vårt till ytan största organ, att överreagera.

Överreaktioner kan drabba alla hudtyper. Men det är generellt den tunna, mycket känsliga huden på personer med blont eller rödaktigt hår som har störst tendens att drabbas. Resultatet blir att hudens funktioner hamnar i obalans och att hudens naturliga skydd försämras. Vid minsta påfrestning kan huden överreagera och få försämrad funktion. Därför behöver den här sortens hud särskild omtanke när det gäller behandlingsmetoder och specialprodukter.

Dr.Belter® har utvecklat optimalt koordinerade hudvårdsprodukter som fungerar tillsammans för att stödja hudens återuppbyggnad, förstärka skyddsbarriären och återställa hudens normala funktion för en bättre hudhälsa. Produkterna är lindrande, utjämnande och främjar stabilisering av hudvävnaden samt förebygger inflammation och förtida åldrande.

[Couperosis]

Ytliga och sköra kärl och couperose

Couperose och rosacea är vanliga kosmetiska problem som kräver särskild vård och behandling och som blir allt vanligare. Klassiska symptom innefattar fläckvis rodnad (erytem) och inflammation, särskilt på kinderna, näsan, pannan och runt munnen. Andra områden kan bli svullna på grund av vätske­ansamling i vävnaden (ödem).

De fyra produkterna i »Sensi-bel« Couperosis arbetar med att stabilisera hud­vävnaden samt förebygga inflammation och förtida åldrande. Serien har tagits fram för att behandla känslig hud med sköra kapillärer, erytem och synliga utvidgade blodkärl (telangiektasier). Produkterna har en behaglig, lugnande effekt och stärker blodkärlen samtidigt som de skyddar huden från negativ miljöorsakad påverkan.

Väl utvalda växtextrakt från gullris, hästkastanj, stickmyrten och röda druvor stärker sköra blodkärl och främjar det lymfatiska flödet. Ytterligare utvalda aktiva ämnen som Boswellia Serrata (oliba­numextrakt), lakritsrotextrakt och mikro­silver kan reducera erytem och har traditionellt använts för dess antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper. Dessa produkter innehåller dessutom starka antioxidanter, åldershämmande faktorer som baicalin (av frossörtsrot), resveratrol, retinol och fytostamceller som fördröjer hudens förtida åldrande.

TOP

VARUKORG 0

SENAST VISADE 0